Boekhoudprogramma en Serviceplanning van Plantech

Plantech levert het boekhoudprogramma HOF2010 en het serviceplanningsprogramma MOSP2010 en meerdere programma's als maatwerk. Deze programma's zijn samen met klanten ontwikkeld omdat juist zij weten welke functionaliteit belangrijk is voor hun werk. Het doel van de programma's is de bedrijfsvoering en (financiële) administratie in het midden- en kleinbedrijf te vereenvoudigen en door de samenwerking met klanten slaagt Plantech daarin steeds beter.

De programma's blijven in ontwikkeling, zodat zoveel mogelijk de nieuwste en beste ontwikkelingen op software-gebied worden benut. Plantech zal u daarvan natuurlijk zoveel mogelijk op de hoogte houden. Het doel van deze ontwikkelingen zal steeds zijn om uw administratie nog meer te vereenvoudigen.

Zo is het al mogelijk om met het serviceplanningsprogramma MOSP2010 en het boekhoudprogramma HOF2010 gebruik te maken van internet, zodat u altijd en overal online de gegevens op het kantoor kunt raadplegen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met PlanTech. Hier kunt u ook terecht voor suggesties tot verbetering dan wel uitbreiding van de functionaliteit van de programma's. Daarmee kunt u er samen met Plantech voor zorgen dat de programma's doen wat u wilt: handig uw administratie doen.

U kunt uw vragen en suggesties rechtstreeks mailen naar PlanTech@PlanTech.nl.

boekhoudprogramma factureringsprogramma factuurprogramma serviceplanningsprogramma onderhoudsplanningsprogramma serviceplanning routelijst machine gratis balans grootboek factuur memorie giro inkoopboek verkoopboek onderhoudsbeurt routelijst