Previous Next
In zowel het boekhoud/factuurprogramma HOF2010 als het onderhouds-en serviceplanningsprogramma MOSP2010 kunt u nu ook in het programma zelf checken of er een update aanwezig is op internet. Daarbij kunt u tevens zien welke aanpassingen zijn gemaakt en beoordelen of dat interessant voor u is. Bovendien en tenslotte kunt u deze update ook meteen downloaden en installeren. Dit maakt het voor u dus zeer eenvoudig om bij de tijd te blijven.
Vanaf 1 mei 2012 werken de klanten online met MOSP2010. U kunt vanaf die datum ook online werken met HOF2010. U kunt hier gebruik van maken door bij plantech een abonnement te nemen op MOSP2010 dan wel HOF2010.
HOF2010 wordt momenteel gebruikt door vooral boekhouders. Dit betekent niet alleen dat de kwaliteit van het programma dusdanig goed is, dat professionals terzake graag met dit programma gebruiken, maar ook dat daarmee het programma in de nabije toekomst door steeds meer mensen zal worden gebruikt. Die boekhouders zullen immers hun klanten adviseren het programma te gaan gebruiken. De naam van zowel het boekhoudprogramma HOF2010 als van het serviceplanningsprogramma veranderen binnenkort in HOF PLUS respectievelijk MOSP PLUS....
HOF2010 wordt momenteel gebruikt door vooral boekhouders. Dit betekent niet alleen dat de kwaliteit van het programma dusdanig goed is, dat professionals ter zake graag met dit programma gebruiken, maar ook dat daarmee het programma in de nabije toekomst door steeds meer mensen zal worden gebruikt. Die boekhouders zullen immers hun klanten adviseren het programma te gaan gebruiken.